Specialisatie en technologie

Wij zijn dé expert op het gebied van kritische machinecomponenten, evenals vervangings- en slijtagedelen. We bieden oplossingen voor het verbeteren van het rendement van uw machine: een langere levensduur, minder verbruik, minder stilstand en minder onderhoud.

Maatwerkoplossingen voor uw machine

Met engineering van hoog niveau en een eigen productie bieden we geen standaardoplossingen, maar maatwerk voor uw specifieke machinestoepassingen en industrie.

Wij hebben kennis, ervaring en technologie in huis om de oplossing voor uw specifieke slijtage problemen te ontwikkelen. Onze technische specialisten denken graag met u mee om de huidige prestaties van uw machine te optimaliseren. Voor het ontwikkelen van de beste oplossingen worden alle aspecten van uw machines, het productieproces, uw situatie en uw wensen meegenomen.

Hoogwaardige materialen

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen voor een optimale levensduur en hogere prestaties. Te denken valt aan hardmetaal, PM-staal, keramiek, PKD, titanium, aluminium en technische kunststoffen. Maximale slijtvastheid wordt gewaarborgd door specifieke warmte- en oppervlaktebehandelingen.

Maak een afspraak

U kunt altijd rekenen op een zorgvuldig advies waarbij alle aspecten voor een optimale oplossing worden bekeken. Onze specialisten informeren u graag of maken een afspraak voor een bezoek op uw locatie.