Over ons

Wij bieden je techniek van het hoogste niveau in fijnmechanische metaalbewerking. Bij ons draait alles om kwaliteit en precisie, zodat wij onze klanten het best mogelijke kunnen bieden op het gebied van kritische machine componenten.

Een “High-Tech” omgeving die compleet geklimatiseerd en geventileerd is. De productie technieken zijn zeer gevarieerd en we maken gebruik van “High-End” materialen. Uiterst nauwkeurige producten met een uitdagende geometrie, geproduceerd in kleine series.

Spikker Specials B.V. is een familiebedrijf met een visie voor de lange termijn. Dit vind je terug in de betrokkenheid bij onze mensen en het samen zorg dragen voor een stabiele toekomst. Een goed familiebedrijf betekent “fijne werksfeer en een sociaal beleid”. Je krijgt ca. 70 fijne  collega’s met lange dienstverbanden, dus weinig verloop.

Wij bieden:

  • Een uitdagende baan bij een innovatief en internationaal productiebedrijf.
  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen zowel in- als extern.
  • Een gezonde geklimatiseerde en geventileerde werkomgeving.
  • 25 vakantie dagen en een bedrijfssluiting tussen Kerst en nieuwjaarsdag.
  • Wekelijks gratis vis en fruit aangeboden.
  • Een sportschoolabonnement voor onze werknemers.
  • Een actieve personeelsvereniging die meerdere leuke en afwisselende activiteiten organiseert.
  • En natuurlijk een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Direct solliciteren:

Mail dan je complete CV met motivatie naar info@spikkerspecials.nl.

Voor het sturen per post kan dit naar adres:

Spikker Specials B.V.
Postbus 17
6900AA Zevenaar

T.a.v. personeelszaken

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

Gereedschap / vlak / rond  slijper (m/v)

Wat ga je doen:

Op onze CNC en conventionele gereedschap- en vlakslijp machines maak je dagelijks zeer gevarieerde hoogwaardige precisie onderdelen in kleine series. Omdat onze producten vaak een combinatie van hoogwaardige materialen zijn zoals hardmetaal, p.m. staal en keramiek, is het specialistisch en vereist daarom grote betrokkenheid en inzicht.

Met je collega’s van de draai/frees en erodeer afdeling werk je in een moderne hightech productie omgeving.

Onze wensen:

Je hebt een afgeronde Bol Niveau 4 (MTS-Wb) opleiding of relevante werkervaring. Vanwege de gevarieerde nauwkeurige werkzaamheden, ben je zelfstandig en flexibel, bovendien vind je werken in teamverband plezierig. Aangezien wij van nature veel aandacht besteden aan de samenstelling van onze teams, verwachten wij een professionele en positieve instelling.

Wat kan jij van ons verwachten:

Een gezonde onderneming die progressief investeert in mens én machine die gelooft in langdurige relaties, moderne productiemiddelen, gevarieerde werkzaamheden, goede begeleiding en aanvullende opleidingsmogelijkheden, prima arbeidsvoorwaarden én een uitstekend salaris.