Op een specialistische beurs op het gebied van precisietechnologie mag Spikker Specials natuurlijk niet ontbreken. Daarom togen we in november af naar de Brabanthallen in Den Bosch voor de Precisiebeurs 2023. Waar ontmoeten, samenwerken en kennisdelen het doel was. Wat ons betreft een meer dan geslaagde deelname. Waarom? Dat lees je hier.

“De beurs is gericht op high tech-precisie en alles wat daar mee te maken heeft. Alleen bedrijven die een relatie met precisiewerk hebben mogen hieraan deelnemen”, zo legt Hans Schijfs, salesmanager bij Spikker Specials uit. “Wij hebben de beurs als succesvol ervaren. We hebben een aantal goede leads opgedaan waar we nog een vervolg aan gaan geven.”

Toegevoegde waarde

“We hebben onze competenties; oplossingen bieden op het gebied van mechanische slijtageproblemen goed kunnen uitdragen. Het bleek nogmaals dat er maar weinig andere bedrijven zijn die zich specifiek daarop richten. Dat merk je ook aan de bezoekers en de reacties. Onze specialisatie blijkt voor velen van toegevoegde waarde.”

Groot netwerk

En hoewel Spikker Specials ook heel wat nieuwe potentiële klanten voorbij heeft zien komen, blijkt het bestaande netwerk zeer waardevol te zijn. “Veel bedrijven kennen we wel, maar nog niet als klant. Het zijn stuk voor stuk gerenommeerde bedrijven met een profiel waar wij graag zaken mee doen en waarbij we echt het verschil kunnen maken. De waarde van ons netwerk is groot. Dat bleek ook nu weer. Samenwerken en voldoen aan de vraag en het aanbod. Waarbij de terugkoppeling van de bezoekers stof tot nadenken geeft, maakte de deelname aan deze beurs compleet.”