Vorige maand waren wij te vinden op de Food Technology beurs. Deze beurs brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Voor Spikker Specials een mooie gelegenheid om zich breder te presenteren en ons netwerk uit te breiden. Benieuwd hoe wij de beurs hebben ervaren? Lees dan snel verder!

Deze tweede editie van de Food Technology beurs vond plaats op 12 en 13 april in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Deze twee dagen stonden volledig in het teken van actuele thema’s die nauw aansluiten bij onze producten binnen de voedingsmiddelenindustrie: voedselverwerking en machines, voedselveiligheid en voedselinnovatie en duurzaamheid.

Positieve reacties

Dit was voor Spikker Specials de eerste keer als exposant op de Food Technology beurs. De eerste dag was het redelijk rustig bij onze stand, waardoor wij ook andere stands konden bezoeken. De tweede dag kregen wij meer aanspraak. Bezoekers waren positief verrast over onze hoge kwaliteit, diversiteit in oplossingen en het feit dat wij dit allemaal in eigen productie hebben.

Lab technology

Gelijktijdig met de Food Technology beurs, vond ook de Lab Technology beurs plaats. Dit heeft de organisatie gecombineerd, omdat er een steeds toenemende vraag is naar lab gerelateerde oplossingen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Wat betreft laboratorium oplossingen hebben we een klein, maar mooi programma. Dit maakte de combinatie tussen beide beurzen erg interessant!

Doel behaald

Uit ervaring hebben we geleerd dat je een beurs niet kan sturen. Je bent afhankelijk van de dynamiek van een beurs, wie de bezoekers zijn en waar ze op zoek zijn. Wat dat betreft bleek de Food Technology beurs een perfecte match. Het bleef namelijk niet alleen bij positieve reacties, maar ook een aantal mooie leads! Zowel leads waarmee we concreet mee aan de slag kunnen en leads als aanvulling op ons netwerk. We kunnen dus wel stellen dat ons doel is behaald!

Food Technology 2024

De beursorganisatie heeft tijdens de tweede editie een groei gezien in exposanten en bezoekers. Zij hebben daarom het vermoeden dat de Food Technology beurs volgend jaar nog meer zal groeien. Verwachting is, dat wij van Spikker Specials in 2024 ook weer van de partij zijn!