Stagelopen bij Spikker Specials

Ben jij op zoek naar een hightech stagebedrijf, waar je veel kan leren en je zelf ook de handen uit de mouwen mag steken?

Aangenaam, wij zijn Spikker Specials. Wij zijn een gereedschapmakerij die voor haar klanten kritische machinecomponenten en slijtage- en vervangingsdelen ontwerpt en produceert.

We hebben alles in huis, dus ben je op zoek naar een leerplek waar je het hele proces van ontwerpen tot produceren van dichtbij meemaakt?                                Dan zit je bij ons goed, want behalve dat wij passie hebben voor techniek, vinden wij het net zo leuk om (technisch) talent het mooie vak te leren.

Check gauw hieronder onze openstaande stageplekken of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zien we je snel?

Opleiden binnen de organisatie

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden jou de mogelijkheid om te leren op alle vlakken. Of je nu op zoek bent naar een stage in de productie of logistiek. Dat bieden wij je allemaal. Je krijgt bij ons een uniek kijkje achter de schermen, zodat je na jouw stageperiode met een flinke dosis kennis en ervaring verder gaat, op weg naar de toekomst. En wie weet ligt die toekomst wel bij Spikker Specials, want menig stagiair bleef aan ons verbonden.

Onze openstaande stageplekken:

Allround verspaner worden? Grijp je kans en kom kennis en ervaring opdoen in een fijn bedrijf met veel mogelijkheden!

Al heel wat jaren werken we bij Spikker Specials met een zeer divers machinepark en de allerlaatste technieken in een hightechomgeving. Een omgeving waarbij de medewerker centraal staat. Want we beseffen ons maar al te goed: zonder onze mensen zijn we nergens. Wij geloven in wat we doen en krijgen energie van een knap staaltje techniek. Onze passie en kennis dragen we graag over. We zijn daarom altijd op zoek naar technisch talent. Misschien ben jij dat wel!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om alle aspecten van ons mooie vak te ervaren. Dat betekent dat je de mogelijkheid krijgt om op alle afdelingen mee te werken. Van draaien en frezen, CAD/CAM, vlak-, rond- en gereedschapslijpen tot draadvonken. Je gaat het bij ons allemaal van dichtbij meemaken.
Hoe fijn is dat, want zo kun je in de praktijk ervaren wat het beste bij je past. En dat hoef je zeker niet alleen te doen, want ons team van ervaren collega’s helpt je maar wat graag verder door de kennis die zij hebben aan jou over te dragen.

Kom ook in beweging en leer alles over logistiek in onze expeditie!

Zet jij de wereld in beweging als logistiek talent? Laat alles vallen waar je mee bezig bent, want dan hebben wij misschien wel de perfecte stageplaats voor jou. Wij hebben ruimte voor een leerling die als BBL-er mee komt werken en leren in ons logistieke team. En dat betekent een stage boordevol leermomenten, want bij ons mag je echt aan de slag. Alleen maar meekijken of koffie halen (😉)? Daar doen we niet aan. Wij beseffen ons maar al te goed dat je leert door te doen.

Volg je de opleiding op niveau 2 dan ben je bezig met alles wat er op het logistieke vlak voorbij komt. Denk aan administratieve handelingen, in- en uitpakwerk of het laden en lossen van vrachtwagens. Kortom, elke dag is anders, want je krijgt superdiverse taken.  Volg je de opleiding op niveau 3, dan zijn de werkzaamheden nog uitgebreider en zelfstandiger. Je wordt een spil op de afdeling. Maar wees gerust, je staat er niet alleen voor. Van de collega’s op de afdeling krijg je alle hulp die je nodig hebt.

Wat breng jij mee?

Het allerbelangrijkste is dat je gemotiveerd bent om te leren.
Kun je nog niet alles? Geen probleem, we leren je ons mooie vak maar al te graag.

Wat bieden wij jou?

Je hebt vast al gelezen dat je bij ons als erkend leerbedrijf veel kan leren. We kennen weinig verloop in het personeel en dat is niet voor niets natuurlijk. Het biedt jou ook een mooie kans om te leren van jarenlange ervaring. Daarnaast geven we jong talent graag een kans op de arbeidsmarkt. Zo zijn een aantal oud-stagiairs inmiddels bij ons in vaste loondienst.

Enthousiast geworden?

Leuk! We komen graag met je in contact. Voor meer informatie over onze stageplekken en de mogelijkheden kun je contact opnemen met Klaas Meersma door te mailen naar: k.meersma@spikkerspecials.nl of per telefoon 0316-523 892.