Spikker Specials B.V.

Spikker Specials B.V. is dé expert op het gebied van machine optimalisatie. Uiteraard wilt u dat uw machines en productielijnen continu en optimaal kunnen presteren met ook een besparing van kosten. Met onze jarenlange ervaring bieden we u het best mogelijke op het gebied van kritische machine componenten.

Kwaliteit

De volledig eigen productie met een zeer gevarieerd en modern machinepark zijn een hoogtechnologische werkomgeving waar kwaliteit en betrouwbaarheid wordt gewaarborgd. Met ook een eigen R&D, engineering en kwaliteitscontrole bieden wij een complete service waar u altijd en ook op lange termijn op kan rekenen.

Familiebedrijf

Spikker Specials B.V. is een familiebedrijf dat sedert ruim 55 jaar is gevestigd in Zevenaar. Met een visie voor de lange termijn investeren wij als stabiele partner in een duurzame relatie.

Persoonlijke service

Kenmerken die net als bij ieder goed familiebedrijf voorop staan, zijn betrokkenheid en aandacht. Met vaste contactpersonen zorgen wij voor een correcte en snelle afhandeling van uw aanvragen.

Voordelen Spikker Specials

  • Wij zijn dé expert op het gebied van kritische machinecomponenten. Wij leveren zowel direct uitwisselbare onderdelen of specifiek voor u ontwikkeld. Uw machines en productielijnen worden verbeterd met onze onderdelen van de beste kwaliteit voor een langere levensduur.

  • Door vermindering van verbruik en revisie kunnen uw kosten tot wel 50% worden gereduceerd.

  • Door volledig eigen productie met een zeer gevarieerd en modern machine park. Een complete organisatie met eigen R&D, engineering, meetkamer (3D) en geavanceerde apparatuur voor materiaal onderzoek.

  • Uw complete partner voor een duurzame relatie. Spikker Specials is meer dan 55 jaar internationale ervaring, kennis op hoog niveau en echte service!

Wij denken mee in het verbeteren van kritische machinecomponenten om de kosten van vervanging door onderhoud en reparatie te verlagen.

Onze oplossingen

Wij denken mee in het verbeteren van kritische machinecomponenten om de kosten van vervanging door onderhoud en reparatie te verlagen. Onze oplossingen zorgen voor een meerwaarde in levensduur en prestaties.

Productprogramma

Voor een grote variatie aan machines en complete productielijnen leveren wij zowel direct uitwisselbare als maatwerk oplossingen. Op basis van Original Equipment Manufacturer (OEM)-specificaties voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie, luxe goederen, dranken en cosmetica.

Toepassingen

Wij bieden technologie, kennis en ervaring voor het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor uw specifieke slijtage problemen. Uitgebreide mogelijkheden met een specialisatie op het gebied van geleidingen en snijden.

Industrieën

Onze oplossingen zijn toepasbaar in een scala aan industrieën, waaronder voedingsmiddelen, cosmetica, non-woven en medische apparatuur.

Verbeter het rendement op uw machines

Bel ons op 0316 523 892