De voordelen bij Spikker Specials

  • Besparing totale kosten
  • Verbetering rendement van uw machines

  • Betrouwbare en korte levertijden

  • Betrokken van ontwerp tot en met levering

  • Gericht op lange termijn relatie

  • Dé expert op het gebied van kritische vervangings- en slijtagedelen

Wie is Spikker Specials?

Zoekt u een betrouwbare partner om de prestaties van uw machines te verbeteren? In Spikker Specials vindt u dé expert op het gebied van kritische machinecomponenten, evenals vervangings- en slijtagedelen. Voor de eindgebruikers van machines die onderdeel van high-end productielijnen vormen, zijn efficiëntie en productkwaliteit van groot belang voor een optimaal rendement. Spikker Specials weet, dankzij zijn engineering van hoog niveau en volledig eigen productie, hoe verbeteringen kunnen worden gerealiseerd.

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn over het algemeen producenten van kwalitatief hoogwaardige producten uit complexe productielijnen. Hierbij wordt vaak in grote volumes geproduceerd, waardoor niet geplande machinestilstand van sterke invloed is op de uiteindelijke productie efficiency. Onze klanten zien de noodzaak van het investeren in verbeteringen om nu én in de toekomst het best mogelijke rendement te behalen.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Het verbeteren van het resultaat van uw machines en de hieruit voortvloeiende gereduceerde totaalkosten kunnen met onderdelen van machinebouwers dus niet maximaal worden gerealiseerd. Spikker Specials hanteert een andere benadering, die u een optimale prijs-kwaliteitverhouding oplevert. Resultaat is indirect door een lager verbruik mindere voorraad, de minimale stilstand van uw machines en het minimale productverlies, evenals minder onderhoudsbehoefte.

De markt van vervangingsonderdelen

Denkt u na om de huidige prestaties van uw machines te verbeteren? U valt dan al gauw terug op onderdelen die door machinebouwers zelf worden geleverd. Echter vormen vervangingsonderdelen voor hen een belangrijk onderdeel van het verdienmodel en voldoen deze regelmatig maar nét aan de gestelde ondergrens in kwaliteit. Terwijl u juist behoefte heeft aan vervangingsonderdelen met een zo lang mogelijke levensduur.

Behoefte in kaart brengen

Benadert u ons voor het verbeteren van de prestaties van uw machines, dan staan uw wensen uiteraard centraal. Deze worden vanaf het eerste contact tot in detail in kaart gebracht. Spikker Specials draagt service hoog in het vaandel. De onderdelen van uw machines worden door ons opnieuw ‘geëngineerd’ om zo de kwaliteit te optimaliseren. Per specifieke toepassing adviseren wij de beste oplossing die tot de hoogste kwaliteit en kostenbesparing zal leiden.

De mogelijkheid van revisie

Schakelt u Spikker Specials in om de prestaties van uw machines te verbeteren? Dan plukt u op nog een andere manier de vruchten van onze combinatie van engineering en productie. Naast vervanging kunnen wij u namelijk ook revisie aanbieden. Al tijdens de engineering fase wordt door ons rekening gehouden met reparatiemogelijkheden door de juiste keuzes van materialen. De gereviseerde onderdelen hebben dezelfde kwaliteit als de door ons nieuw geproduceerde onderdelen en hebben – tegen lagere kosten – dezelfde levensduur. Reparaties kunnen meestal ook herhaald worden.

Een combinatie van engineering en productie als klantgerichte oplossing

Doordat Spikker Specials engineering en productie met elkaar combineert, zijn wij vanaf het begin tot en met de levering bij u betrokken. Dit garandeert een soepel proces met korte en betrouwbare levertijden waarin u ook altijd op hetzelfde aanspreekpunt kunt terugvallen. Door het combineren van engineering en productie is het voor Spikker Specials mogelijk u niet zomaar standaard productprogramma’s, maar juist maatwerk oplossingen te bieden.

Uw partner voor een duurzame relatie

Spikker Specials heeft als doel een langetermijnrelatie met u als klant op te bouwen. Graag gaan wij met u in gesprek betreffende de algemene behoefte en uw visie op de lange termijn. Door uw vervangingsvraag duidelijk in kaart te brengen, kunnen wij de juiste strategie om de prestaties van uw machines te verbeteren bepalen en realiseren.

Enthousiast geworden?

Neem contact op door het contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!