• Maatwerk tot in de details

  • Flexibiliteit door in-huis ontwerp & productie

  • 60 jaar ervaring

  • Maatwerk tot in de details

  • Flexibiliteit door in-huis ontwerp & productie

  • 60 jaar ervaring

Bespaar direct en indirect op de kosten van kritische onderdelen voor jouw machines

Kritische machinecomponenten zijn bepalend voor de optimale prestaties van jouw machines. Als inkoper bij een producent wil je onderdelen van superieure kwaliteit, maar wel tegen concurrerende kosten.

Weergave verschillende kritische machinecomponenten, geproduceerd door Spikker Specials

Onze beloftes

Meetapparatuur kwaliteitscontrole voor waarborging uitmuntende kwaliteit machinecomponenten
  • Reductie van de totale kosten door minder verbruik. 
  • Altijd uitmuntende kwaliteit door volledig eigen productie en kwaliteitscontroles.
  • Altijd de juiste informatie dankzij professioneel informatiebeheer.

Minder kosten, meer service

Een grote voorraad betekent meer inkoopkosten. Door de voorraad met machineonderdelen terug te brengen, bespaar je direct op de inkoopkosten. Wij denken met je mee over efficiënt voorraadbeheer. Je kunt rekenen op vaste, betrouwbare levertijden en aantrekkelijke afspraken voor directe levering uit voorraad.  Je beschikt daarom altijd over precies de juiste voorraad machineonderdelen.

Medewerker (productie) van Spikker Specials bestuurt apparatuur voor de productie van kritische machinecomponenten

Verbeter het rendement van je productielijnen

Voorkom hoge kosten als gevolg van het regelmatig stilstaan van machines door defecte onderdelen. Optimale machineprestaties vragen om kritische machinecomponenten van topkwaliteit. Door continu te investeren in de nieuwste technologieën, maken wij gebruik van enkel hoogwaardige materialen, specifiek gekozen voor elke toepassing.

Onze engineers staan voor je klaar. We denken actief mee en leveren volgens de vereiste specificaties. Dankzij onze jarenlange ervaring
(opgedaan in verschillende industrieën), hebben we de benodigde kennis en ervaring in huis om superieure onderdelen voor jouw machines te produceren. Zo garanderen we meer rendement en daarmee een besparing van kosten.

Optimaliseren van nieuwe en bestaande productielijnen? Wij denken met je mee

Medewerkers (productie) van Spikker Specials bespreken de precisie details van een machinecomponent aan de hand van een weergave op een computerbeeldscherm

Kritische onderdelen zijn cruciaal voor de hoge prestatie eisen van je productielijnen. Dat begrijpen wij. Daarom adviseren we graag over de optimale oplossing bij het optimaliseren van een bestaande lijn of bij het ontwerp van een nieuwe lijn.

Naast het verbeteren van nieuwe onderdelen, onderzoeken we ook de mogelijkheden van revisie en reparatie. Dit voor zowel bestaande als nieuw te ontwerpen onderdelen en modules.

Met 60 jaar internationale ervaring en meer dan 200 tevreden relaties, zijn wij ook jouw complete partner voor een duurzame relatie

Ja, ik wil meer weten

Altijd binnen één werkdag een reactie