Voedingsmiddelen, zoetwaren en bakkerij

Voor flowpack, sachets, wikkel, twist en pouch verpakkingen zijn verscheidene industriële messen beschikbaar. Door gebruik te maken van poeder metallurgisch (PM) staal en hardmetaal garanderen wij hoge snijkwaliteit en een geoptimaliseerde levensduur. Ons aanbod is opgesteld op basis van OEM-referenties en specifiek aan te passen voor uw machines. Daarnaast bieden wij snijmodules, waarvan u een voorbeeld vindt op deze pagina.

Het onderhouden of herslijpen van uw module is veelal mogelijk. Wij garanderen kwaliteit zo goed als nieuw voor messen die door onszelf geproduceerd zijn. Voor aanzienlijk lagere kosten beschikt u nadien wederom over een module met optimale prestatie en levensduur.

Indien u slijtageproblemen heeft aan andere kritische componenten van uw machine of installatie zijn er aanvullende oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn slijtvaste en corrosiebestendige onderdelen voor droge soepmix.

Flowpack

Geschikt voor onder andere Otem, Fuji, Record, Tevopharm en Bosch Packaging. Dit product is beschikbaar met zigzag profiel, scherp profiel of een combinatie voor “easy opening” en wordt geleverd in twee uitvoeringen: PM-staal of hardmetaal. De flowpack is voorzien van een correcte radius voor boven- en ondermessen.

Doseerkamer

Geschikt voor Laudenberg. Biedt slijtvaste en corrosiebestendige oplossingen voor het doseren van droge soepmix, met als resultaat een zeer lange levensduur en sterke vermindering van product- en productieverlies.

Wikkel

Geschikt voor onder andere Marden Edwards, HDG, Bosch Packaging en Laudenberg. Naast een optimale materiaalkeuze is de productiekwaliteit van uw messen essentieel. Door het inzetten van hardmetaal door middel van hardsolderen wordt een verbinding met het basismateriaal gegarandeerd. Om een optimale afstelling met minimale snijdruk te verkrijgen worden de messen volledig spanningsloos geproduceerd.

Snijmodule

Wij bieden volledige modules inclusief messen. Deze zijn geproduceerd op basis van OEM-referenties of aan de hand van uw specificaties. Daarnaast is volledige revisie mogelijk, evenals modificatie van reeds bestaande modules. Deze “plug en play”-oplossing biedt optimale prestaties voor uw snijmodule.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd in onze modules of wilt u meer weten? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken via e-mail info@spikkerspecials.nl en telefoon +31 (0) 316 523 892.

Start typing and press Enter to search