Dranken

Wij bieden verschillende oplossingen om storingen, uitval van producten en onderhoud als gevolg van slijtage te reduceren. Daarnaast bieden wij revisie, compleet gemodificeerde modules en verbetering van standaard verbruiksartikelen voor vul- en verpakkingslijnen zoals voor Hartness, Sidel Simonazzi, Krones en Ferum. Van onderstaande voorbeelden is reeds bewezen dat zij meer mogelijkheden bieden, ook voor uw productie.

Kroonkurkgeleiding

Deze kroonkurk geleiding biedt een complete oplossing voor kroonkurken aanvoer in Sidel Simonazzi machines. De combinatie van het ontwerp en materiaal zorgt voor een storingsvrije werking, resulterend in een volledige reductie van stops. Deze kroonkrukgeleiding is beschikbaar in linkse én rechtse uitvoering inclusief voorzieningen voor onder andere luchttoevoer, sensoren en het uitnemen van kroonkurken.

Fles geleiding

Geschikt voor Krones Modulfill machines met slijtage door ribbelbodemflessen. De slijtvaste geleiding van kunststof is zeer eenvoudig af te nemen door een verbinding met magneten in de corrosiebestendige behuizing. Deze flesgeleiding zorgt voor een bewezen verbetering en verdubbelt de levensduur ten opzichte van standaard staaloplossingen.

Shootplate

Geschikt voor onder andere Sidel Simonazzi machines. Deze shootplate is slijtvast en dus zeer betrouwbaar voor het transport van kroonkurk na invoer totdat deze wordt overgenomen in de sluitcilinder. Het onderdeel is volledig gehard en gemaakt van corrosiebestendig staal. Door de combinatie van RVS en hardmetaal is de slijtplaat niet magnetisch. Het ontwerp is geoptimaliseerd voor de reductie van storingen en beschadigde kroonkurken.

Kroonkurk matrijs

Geschikt voor Krones Modulfill. De matrijs bestaat volledig uit hardmetaal, wordt geplaatst in een corrosievaste houder en is apart te vervangen.

Uitstoter (Sluitcilinder)

Geschikt voor de kroonkurk sluitcilinder van onder andere Sidel Simonazzi. De uitstoter is voorzien van een corrosiebestendige behuizing. De kwaliteitscontroles waarborgen de magneetkracht en werking. Slijtage heeft geen effect op de magneetkracht.

Openingskam

Geschikt voor de Hartness trayfiller. Een verbetering door de geoptimaliseerde productie- en materiaalkwaliteit. De openingskam biedt oplossingen voor montage- en slijtageproblemen en is voor diverse flesformaten beschikbaar.

Contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie? Wij bespreken graag ons aanbod en de mogelijkheden met u. Wij zijn te bereiken via e-mail info@spikkerspecials.nl en telefoon +31 (0) 316 523 892.