• Maatwerk tot in de details

  • Flexibiliteit door in-huis ontwerp & productie

  • 60 jaar ervaring

  • Maatwerk tot in de details

  • Flexibiliteit door in-huis ontwerp & productie

  • 60 jaar ervaring

Optimaliseer de prestaties van machines, voor maximaal resultaat

De prestaties van machines staan bij jou als engineer op nummer 1. Dat betekent: zo min mogelijk storingen en stilstand. De kwaliteit van kritische machinecomponenten is cruciaal. Je moet kunnen vertrouwen op de beste en constante kwaliteit.

Kritisch machinecomponent, geproduceerd door Spikker Specials

Onze beloftes

Medewerker (productie) Spikker Specials produceert een kritisch machineonderdeel
  • Slimme ontwerpen, afgestemd op jouw machines.
  • Onze engineers sparren op het hoogste technische niveau met je mee.

  • Uitmuntende kwaliteit door eigen productie en kwaliteitscontroles.
  • Altijd volgens de juiste technische specificaties.

Machinecomponenten van het hoogste niveau

De kwaliteit van de onderdelen bepalen als combinatie de prestatie van de complete machine. Onze specialisten begrijpen dit en denken actief mee tijdens de ontwerpfase.

Door onze volledig in-house engineering en productie kun je altijd rekenen op betrouwbare kwaliteit.

Weergave van verschillende kritische machinecomponenten, geproduceerd door Spikker Specials

Garantie superieure kwaliteit

Voorkom dat prestatie-eisen niet behaald worden als gevolg van het regelmatig stilstaan van machines door defecte onderdelen. Optimale machineprestaties vergen superieure machineonderdelen, gemaakt van de meest hoogwaardige materialen.

Onze engineers denken op hoog technisch niveau met je mee over de slimste ontwerpen. We maken gebruik van de nieuwste technologieën. De componenten leveren we volgens de vereiste specificaties. Dankzij jarenlange ervaring (opgedaan in verschillende industrieën) hebben we de benodigde kennis in huis om superieure onderdelen voor jouw machines te produceren. Zo garanderen we superieure kwaliteit voor een efficiënte en hogere productie.

Optimaliseren van nieuwe of bestaande productielijnen? Wij denken met je mee

Medewerkers (productie) van Spikker Specials bespreken de precieze details van een machinecomponent aan de hand van een weergave op een computerbeeldscherm

Kritische onderdelen zijn cruciaal voor de hoge prestatie-eisen van je productielijnen. Dat begrijpen wij. Daarom denken we mee bij het ontwerpen en optimaliseren van ieder machineonderdeel.

Samen met jou bepalen we aan welke eisen de onderdelen moeten voldoen. Geen standaard oplossing, maar maatwerk voor iedere toepassing. Zo realiseren we minder verbruik van onderdelen, machinestilstand, productieverlies en besparingen op onderhoud,

Naast het verbeteren van nieuwe onderdelen, onderzoeken we ook de mogelijkheden voor revisie en reparatie. Dit voor zowel bestaande als nieuw te ontwerpen onderdelen en modules.

Met 60 jaar internationale ervaring en meer dan 200 tevreden relaties, zijn wij ook jouw complete partner voor een duurzame relatie

Ja, ik wil meer weten

Altijd binnen één werkdag een reactie